כיצד נוצר עובש במטבח?
אוורור מטבח
תופעת עובש במטבח די נפוצה בבתים שפתחי החלונות קטנים מהמוצע. או בבתים שהחלונות בהם סגורים בד”כ (כאשר המזגן פועל או כשקר בחוץ) ואין מודעות שיש צורך לאוורר ולהימנע מבעיות עובש ולחות.
הסיבה העיקרית של עובש במטבח היא בישול, טיגון , אידוי וכו’, שמן נדבק לקירות ולארונות. והאדים מעלים את רמת הלחות במטבח ובסמוך לו. הסכנה של עובש במטבח היא פגיעה ישירה במזון וסכנה בריאותית ממשית לסועדים ולמי שעובד במטבח.
מערכת אוורור מתאימה למטבח פותרת את הבעיה, שכן הסירקולציה של חילוף האוויר תהיה טובה הרבה יותר, מערכת האוורור שואבת את הלחות לתוכה וגם מונעת מריחות התבשילים והשומן להתפזר בכל הבית או להישאר בו. אפשרות המנדף היא הנפוצה יותר. המנדף יהיה ממוקם מעל אזור הבישול ומטרתו המרכזית היא לשאוב את אדי הבישול העולים במהלך ההכנות. ומכילים שומן רב.
לאוויר נקי ונעים בסביבתנו חשיבות עליונה ולנו בחנות “עולם האוורור” פתרונות האוורור הטובים ביותר לכל הבעיות אנו בחנות “עולם האוורור” עובדים בשילוב יחסי עבודה טובים עם המותג הספרדי הטוב ביותר בעולם מבית s&p . המייצרים מערכות אוורור ,מכשירי ונטה ומפוחים מהמתקדמים והשקטים בעולם בעלי רמות רעש נמוכות ביותר . ומותאמות בין היתר לאוורור בתים חדרים ,חדרי לימוד ,חדרי ישיבות, מטבחים, שירותים אמבטיות וכדומה. תפקידן של מערכות האוורור הללו הן: החלפת אוויר בחלל סגור, הכנסת חמצן, אוויר נקי והוצאת מזהמים, חום , לחות , ריחות, חיידקים , עשן , רעלים ופחמן דו-חמצני.
למגוון פתרונות אוורור למטבח ביתי